TOTUL ESTE ÎN MÂINILE VOASTRE!

”Summer Girls” oferă mai multe oportunități pentru utilizatorii înregistrați. Dorințe diferite, diverse posibilități.

MODELE

Tipuri de modele căutate pentru publicitate sunt la fel de diverse ca și gama de produse și servicii. Partenerii noștri de cooperare includ agenții de publicitate internaționale și companii de casting care caută stele în ascensiune - fețe "noi". Reviste, televiziuni, agentii de publicitate, cataloage,industriei modei, după cum se vede profesia de model este cu adevărat o profesie foarte solicitată.

REALITY SHOW

Cei mai mulți organizatori de spectacole își caută participanții cu ajutorul unei agenții de casting. Participarea la o emisiune reală - înseamnă călătorii, prieteni noi, auto-descoperire, auto-dezvoltare, precum și șansa de a deveni bine cunoscute și chiar celebre!

ACTORIE

Trei ... doi ... unu ... cut! Această frază vă poate oferi aripi - fie că este vorba despre un anunț de publicitate, film sau emisiune de televiziune. Sfatul nostru: nu vă opriți la scene de fundal și roluri de nivel secundar. Alege sa ajungeți in vârf! Dar totul începe aici, la "Summer Girls". Trebuie să vă înscrieți.

AFACERI

Vânzarea, promovarea, gestionarea promoțiilor și a evenimentelor - este o experiență valoroasă și o bună sursă de venit. Modelele din baza noastră de date sunt primele pentru cele mai bune oferte de muncă din întreaga

VIDEOCLIP

Ispitit de șansa de a străluci în fața unei audiențe de milioane de oameni pe un canal de muzică sau pe YouTube? - Este posibil ca un anumit artist sau o trupa să vrea să vă includă în videoclipul lor! Baza noastră de date este folosită de producătorii de video din SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Franța și multe alte țări.

PREMII ȘI LOTTERII

Dacă sunteți unul dintre "fetele de vară", puteți câștiga nu numai premiul principal, ci și o excursie în Thailanda sau oricare dintre premiile surpriză. Ce ai de facut? - Este simplu: invită-ți prietenii din Facebook să voteze pentru tine, pentru a obține cât mai multe puncte posibil *. Câștigătorul va fi participantul cu cele mai multe puncte la final. În timp ce participanții cu cel puțin 50 de puncte vor participa la o loterie pentru o serie de premii surpriză. * Fiecare profil Facebook poate vota doar unul dintre concurenți o singură dată.